logo

Κίνα Ιστορικό Τρίγωνο (Υδάτινες πόλεις & πήλινο στρατό)

1245
(0 votes)
Additional Info
 • Χώρα: Κίνα
 • Price: 1245
 • Days: 10
0 comments
Περιγραφή

Αναχωρήσεις 2017 – 2018 : 7/7, 21/7, 8/8, 11/8, 25/8, 8/9, 22/9, 6/10 21/10, 10/11, 22/12, 29/12, 5/1, 3/2, 10/3

 

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5* και (4* στην Σαγκάη)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στη Σαγκάη
 • Παράσταση Tang Dynasty Show στο Σιάν με δείπνο
 • Δώρο: Βόλτα με παραδοσιακές άμαξες στα Χουτόνγκ, επίσκεψη στον ιερό δρόμο
 • Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με πάπια Πεκίνου
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων, Βίζα Εισόδου στην Κίνα, Ατομική ασφαλιστική κάλυψη 750€
 • Τοπικοί φόροι 85 € κατ’ άτομο, πληρωτέοι στην Κίνα. Δείπνο την ημέρα επιστροφής

Πρόγραμμα

Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.
Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.
Πρωινή επίσκεψη του κήπου Γιού Γιουάν, παγόδα Λούνγκ Χουά, περιοχή Μπουντ, παλιές συνοικίες και στο πύργο της τηλεόρασης, (ένα από τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου). Δείπνο και διανυκτέρευση.
Αναχώρηση από Σαγκάη με πρώτη επίσκεψη ένα βουδιστικό μοναστήρι. Επόμενη στάση η αρχαία πόλη Σιτάνγκ, (που μοιάζει σαν να βγαίνει από όνειρο), για να περπατήσετε στο μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο του Χαντζόου. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Πρώτη δραστηριότητα, η πρωινή βαρκάδα στην ειδυλλιακή λίμνη Σιχού (Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες και τα περίπτερα- παγόδες. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιάν, την πρώτη αρχαία πρωτεύουσα της "Αυτοκρατορίας του Κέντρου" και αφετηρία του Δρόμου του Μεταξιού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο, θα παρακολουθήσετε το φημισμένο θέαμα χορού και μουσικής της δυναστείας των Τανγκ (Tang Dynasty Show).
Πρωινή ξενάγηση στο διάσημο «Πήλινο Στρατό», που αποτελείται από 8.099 ανθρώπινα αγάλματα και άλογα, στις φυσικές τους διαστάσεις. Ακολουθούν τα καλοδιατηρημένα τείχη της δυναστείας των Μινγκ, ο Πύργος της Καμπάνας και η Παγόδα της Άγριας Χήνας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πεκίνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Πρωινή εκδρομή στο Σινικό Τείχος. Με συνολική έκταση τα 8.851 χλμ., αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα ορατό από το φεγγάρι. Ακολουθεί η επίσκεψη στην Αυτοκρατορική Νεκρόπολη και τον Ιερό Δρόμο. Στη συνέχεια θα γίνει μία μικρή επίσκεψη σε εργαστήριο μαργαριταριών και κατά την επιστροφή, θα γίνει στάση φωτογράφισης στις περίφημες ολυμπιακές εγκαταστάσεις και ειδικότερα τη «φωλιά του πουλιού». Δείπνο με διάσημη πάπια Πεκίνου.
Ξεκινώντας από την ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, εκεί που βρίσκεται και το Μαυσωλείο του Μάο, θα ακολουθήσετε τη ξενάγηση σας στην Απαγορευμένη Πόλη, που με έκταση 720.000 τ.μ. φιλοξενεί 980 κτίρια. Εκεί που ζούσαν για περίπου 500 χρόνια οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ και Τσινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στα κυριότερα δωμάτια (όπως την αίθουσα του θρόνου και τα δωμάτια των παλλακίδων). Επόμενη στάση τα διάσημα Χουτόνγκ, δηλαδή η παλιά συνοικία των Κινέζων. Μάθετε τον τρόπο που μέχρι και τώρα οι περισσότεροι από τους Κινέζους ζούσαν αρμονικά σε παραδοσιακά μονώροφα σπίτια με κοινές αυλές. Δοκιμάστε μία βόλτα με τα παραδοσιακά αμαξίδια περιμετρικά της λίμνης και χαλαρώστε σε ένα από τα υπέροχα καφέ της περιοχής. Δείπνο και διαν/ση.
Τα θερινά ανάκτορα της φιλόδοξης αυτοκράτειρας Τζου Χσι, με τις περίτεχνες γέφυρες και την γραφική λίμνη, απέχουν μόλις 12 χλμ από το Πεκίνο. Εκεί θα θαυμάσετε τον σκεπαστό διάδρομο 700 μέτρων όμορφα ζωγραφισμένο από μυθολογικές παραστάσεις και στο τέλος του να δεσπόζει το περίφημο «Μαργαριταρένιο Καράβι». Τελευταία στάση ο ναός του Ουρανού, σύμβολο της Δυναστείας των Μινγκ και το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της Κίνας. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύχτια πτήση.
Άφιξη στην Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλε ένα μήνυμα

Κάντε κράτηση