logo

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας – Γάγγης – Καζουράχο

995
(0 votes)
Additional Info
 • Χώρα: Ινδία
 • Price: 995
 • Days: 11
0 comments
Περιγραφή

Αναχωρήσεις 2017: Κάθε Παρασκευή από 7/7-29/9 και από 6/10 – 30/3/18 (εκτός εορτών), 22/12, 29/12

 

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω άλλης πόλης
 • Διαμονή σε 5* ξενοδοχεία
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί 
 • Συνοδός από Ελλάδα (σε ομαδικές αναχωρήσεις)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
 •  Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 680
 • Τοπικοί φόροι-φιλοδωρήματα-αχθοφορικά €70 (καταβάλλονται μόνο στην Ινδία)
 • Κόστος έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας € 65
<di

Πρόγραμμα

Αναχώρηση για την Κεντρική Ασία με στόχο να σας γνωρίσουμε την Ινδία, μία από τις πιο μυστηριώδης χώρες του πλανήτη. Ολονύκτια πτήση.
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Δελχί όπου θα σας περιμένει ο τοπικός μας αντιπρόσωπος. Μεταφορά στη Tζαϊμπούρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και θα παρακολουθήσετε μία παράσταση bollywood στο Raj Mandir Theater. Δείπνο & διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο σας.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Εκδρομή στην Αμέρ. Μπορείτε να απολαύσετε βόλτα πάνω σε ελέφαντα ενώ ανεβαίνετε προς το φρούριο, Αμέρ – που έχει στην είσοδό του το ναό της Κάλι. Συνεχίζετε για το παλάτι της πόλης & το ανάκτορο , το αστεροσκοπείο & θα θαυμάσετε τη διάσημη πρόσοψη της Χαβά Μαχάλ με τα πολυάριθμα παραθυράκια, (σημείο που βοηθούσε τις κοπέλες να βλέπουν τους περαστικούς, χωρίς να γίνονται αντιληπτές). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο & διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή σας εκδρομή έχει ως πρώτη στάση το χωριό Αμπανέρι με το διάκοσμο που σχηματίζουν τα πολυάριθμα σκαλοπάτια μέχρι την επιφάνεια του νερού. Επόμενη στάση η ακατοίκητη πια πόλη Φατεχπούρ Σικρί(πόλη της Νίκης), χτισμένη από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ τον Μεγάλο και γνωστή για το μαρμάρινο Τζαμί. Συνεχίζετε για την Άγκρα, πατρίδα του Ταζ Μαχάλ, παλιά πρωτεύουσα των Βασιλείων των Μουγκάλ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της περιοχής. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στο Ταζ Μαχάλ και στο φρούριο της Άγκρα. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.
Μεταφορά στο Δελχί. Η συνοδός σας θα προτείνει να κάνετε μία μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης περιμετρικά του Προεδρικού μεγάρου και αν υπάρχει δυνατότητα θα σας δοθεί χρόνος ελεύθερος στην παραδοσιακή αγορά Τζαν Πατ. Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης. Ένας συνδυασμός επισκέψεων ανάμεσα στο Νέο και το Παλιό Δελχί, για να δείτε τις καλοσχεδιασμένες λεωφόρους του νέου, αλλά και τη γοητεία των περασμένων χρόνων του παλιού με τα μαρμάρινα παλάτια, τζαμιά και παζάρια, που έρχονται σαν μια σειρά εικόνων από ιστορίες Mαχαραγιάδων. Θα περιηγηθείτε στο απέριττο μνημείο του Γκάντι (Ρατζ Γκατ) και περνώντας έξω από το Kόκκινο Φρούριο, θα συνεχίσετε για το τζαμί Γισμά Mαχίντ, θα επισκεφθείτε το μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας(Τζαμά Μόσκ), το ιστορικό παζάρι Tσάντμι Σοκ και το ναό Λάμι Nαράι. Δείπνο εντός ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει η μεταφορά σας στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βαρανάσι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ πριν το δείπνο, θα θαυμάσετε την ιερή τελετή Αάρτι στο ποταμό Γάγγη. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.
Νωρίς το πρωί θα γίνει η πρωινή βαρκάδα στον ιερό ποταμό Γάγγη υπό τους ήχους των καμπάνων των τοπικών ναών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό και ακολουθεί εκδρομή στη Βουδιστική πόλη Σαρνάθ, εκεί όπου πρωτοδίδαξε ο Βούδας πριν από 2500 χρόνια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζουράχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική παρακολούθηση του σώου περιμετρικά των ναών ή τη παράσταση λαϊκών χορών. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, θα ξεναγηθείτε στους ερωτικούς (Ινδουιστικούς) και στους τζαϊνιστικούς ναούς της πόλης. Μεταφορά στο σταθμό των τραίνων του Τζανσί και απογευματινή αναχώρηση με το τραίνο για Δελχί. Με την άφιξη, θα γίνει μεταφορά στο ξενοδοχείο του Δελχί (κοντά στο αεροδρόμιο) για ξεκούραση.
Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη την ίδια ημέρα στην Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλε ένα μήνυμα

Κάντε κράτηση