logo

Βιετνάμ, η αποκάλυψη

999
(0 votes)
Additional Info
  • Χώρα: Βιετνάμ
  • Price: 999
  • Days: 12
0 comments
Περιγραφή

Αναχωρήσεις 2017: 25/7

 

Περιλαμβάνονται
  •  Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger) με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Airbus, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό)
  • Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία
  • Πρωινό καθημερινά & συνολικά 8 γεύματα
  • Εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων, ενισχυμένη ατομική ασφαλιστική κάλυψη, είσοδοι € + € 850
  • Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 95 (πληρώνονται τοπικά)
< <d

Πρόγραμμα

Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.
Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.
Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Ben Tre, που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά την άφιξή σας, θα κάνετε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του Μεκόνγκ. Απολαύστε τη διαδρομή σας στο καταπράσινο κανάλι και δείτε πως ψαρεύουν οι ντόπιοι με τον παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθείτε ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής τούβλων. Θα κάνετε στάση σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα και θα συνεχίσετε με μία βαρκάδα ανάμεσα από ένα δάσος φοινικόδεντρων νερού. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης και προαιρετικά παρακολουθήστε συγκλονιστική παράσταση «Α Ο», στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.
Μεταφορά στη ζούγκλα με τις κρυψώνες και τα ειδικά υπόγεια περάσματα-τούνελ «Κου Τσι» (υπόγειες σήραγγες σε 3 επίπεδα από το μεγάλο πόλεμο με τους αμερικάνους). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση στη Ντανάνγκ και μεταφορά στο Χόι Αν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.
Η πρωινή σας διαδρομή κατά μήκος της τροπικής ακτογραμμής Ντα Ναγκ και του ορεινού δρόμου μέσα από τα σύννεφα, θα σας χαρίσουν πολλές μοναδικές φωτογραφίες. Φτάνοντας στο Χουέ θα επισκεφθείτε την αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και το πρώην αυτοκρατορικό ανάκτορο, που θυμίζει την απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου. Το τεράστιο συγκρότημα θα έχετε τη δυνατότητα να το χαρείτε με μετακινήσεις από ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ακολουθεί βόλτα στην αγορά Ντογκ Μπα και στάση για γεύμα. Από τη προβλήτα του ποταμού των αρωμάτων, θα κάνετε με βάρκα σε σχήμα δράκου μία διαδρομή μέχρι τη γαλήνια παγόδα Θιεν Μου. Θα συνεχίσετε οδικώς την επίσκεψή σας στους τάφους του 2ου και ποιο αγαπητού αυτοκράτορα Minh Mang & του 12ου (ουσιαστικά τελευταίου) αυτοκράτορα Khai Dinh. Η επιστροφή στο Χοι Αν θα γίνει μέσω τούνελ για ευκολότερη πρόσβαση.
Στη περιήγηση του Χόι Αν, θα δείτε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο, με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, το κινεζικό ναό της θεάς της θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Σε αυτό το σημείο το πρόγραμμα που περιέχει και τη Καμπότζη, θα κάνει μετάβαση στο αεροδρόμιο, ενώ εσείς που έχετε μόνο το πρόγραμμα του Βιετνάμ , θα απολαύσετε τα μπάνια σας και θα ξεκουραστείτε.
Ημέρα ελεύθερη, μέχρι τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο και πτήση για Ανόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και ένωση με το γκρουπ της Καμπότζης.
Πρωινή διαδρομή στο θεαματικότερο φυσικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς (τον κόλπο του Χα Λονγκ). Καταπράσινοι ασβεστόλιθοι συμπληρώνουν μοναδικά το τοπίο και προσφέρουν τον τέλειο κάδρο γα φωτογράφιση. Επιβίβαση σε παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο και γνωριμία με το πλήρωμα. Ακολουθεί γεύμα και στάση σε ένα θαλάσσιο χωριό και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα υπερθαλάσσιο σχολείο καθώς και τις καλλιέργεια μαργαριταριών και όλα αυτά με παραδοσιακά σενμπέν. Το απογευματινό σας κοκτέιλ θα το απολαύσετε στα χρώματα του δειλινού σε ξαπλώστρες. Θα ακολουθήσει το δείπνο και βραδινό ψάρεμα. (διανυκτέρευση εντός του πλοίου).
Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι και πίσω στο Ανόι για ξενάγηση στο συγκρότημα του θείου Χο (Χο Τσι Μιν) με το προεδρικό μέγαρο και τις κατοικίες του. Ακολουθεί επίσκεψη στον εντυπωσιακό ναό λογοτεχνίας & πρώτο πανεπιστήμιο αφιερωμένο στο Κομφούκιο. Θα συνεχίσετε με το μεγαλύτερο Εθνολογικό Μουσείο της Ινδοκίνας και θα χαλαρώσετε με τις παραδοσιακές επιδόσεις των φημισμένων μαριονετών νερού. Γεύμα θα δοθει σε τοπικό εστιατόριο στη Γαλλική συνοικία.
Μετά το πρωινό, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία βόλτα με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) στα κεντρικά σημεία της πόλης. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για ψώνια στη παλαιά αγορά και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής μέσω άλλης πόλης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλε ένα μήνυμα

Κάντε κράτηση